Pokračování recenze ponožek Bridgedale CoolFusion™ RUN Speed Trail

posted in: Blog | 0
Od doby, kdy ponožky kypěly barvami a čerstvostí už uplynul nějaký pátek a proto nabízím poslední pohled k jejich užívání.
ponozky

Celkový dojem na mně udělaly za celou dobu více než dobrý a to je co říct, jelikož na ponožky si trochu potrpím – i když běhám v lecčems. Po čas testování se nijak zásadně nezměnily jejich vlastnosti, o něco dříve zapáchaly a časem bylo patrné ošoupání na straně chodidla, díky použitému materiálu držely nohu hezky v teple a při troše tepla zvenčí zanedlouho uschly přímo na noze.
A proč o nich píši v čase minulém? Bohužel po mnoha závodech a kilometrech v nich odběhaných a odchozených došlo k jejich protržení. I to se stává, ale od ponožek v této cenové relaci bych to nečekal tak brzy – po necelém půl roce.  Otázku na poměr ceny a kvality bych proto nechal ve větru, materiál je hodně solidní, ale slabé místo se přece jen ukázalo.
Ponožky absolvovaly Valašské kilo, Malofatranskou stovku, Hostýnskou osmu, Nezmar UltraMarathon, Pražskou stovku plus nespočet tréninkových kilometrů.
Poděkování za poskytnutí testovaného materiálu patří SPORT prima spol. s r.o. a Vivatsportu.
A malá řečnická otázka na závěr. Kolik jste ochotni investovat do ponožek Vy?
PC300101
díra a ne zrovna malá
PC300105
díra podruhé

Leave a Reply